Home Private Messages Search
    Főmenü
    Képtár

DSCF0059.jpg

5327 Medien/Media
0 Neu/New

[ Index ]
    Látogatók
Üdvözlet, Vendég

Név:
Jelszó:
(Regisztráció)

Számláló
Összesen

találatot kaptunk az oldal indítása óta:
    Támogató

Kiemelt támogatónk:

SZAQI-2001.

Számítástechnika.

Budakeszi.

Hirdetés
    Hirdetés
Szaky Siklóernyős és Hátimotoros oldala Paragliding Paramotors: Fórum

PHP-Nuke Alapú Weboldal :: Téma megtekintése - Parapower
 Forum FAQ Gy.I.K.  Search Forums Keresés  Members List Felhasználó lista  Usergroups Csoportok  Profile Profil  Üzeneteid olvasásához jelentkezz be Üzeneteid olvasásához jelentkezz be  Belépés Belépés

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához       Tartalomjegyzék -> Motorok
Szerző Üzenet
szaky
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 9:10 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek erről a motor típusról.

Minden érdekel!!!

Szaky
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szaky
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 10:52 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Megrendeltem a Poerhez az új 4 es keretet, és az alsó bekötést Mosoly

Várom nagyon.

Szaky
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Gábor
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 13:08 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

NEkem az első generácios van(solo) de nagyon meg vagyok elégedve vele!
szaky
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 9. Szombat, 9:42 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Hát én is nagyon... Rengeteget repülök vele, de azon kívül, hogy nor,ális olajjal etetem semmi gondom nincs vele.

Szaky
Meresz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 7. Szombat, 20:00 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Hello Szaky!
Látom vettél egy nimbus mocit.Mi a tapasztalatod vele?
Milyen volt a parapower? ha jól veszem ki, volt hozzá alsó bekötésed is.
Légyszi írjál róluk néhány szót, mert moci vásárlás előt állok és nem tudom milyet vegyek.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szaky
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 16. Hétfő, 8:00 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Szia!

Én nagyon elégedett voltam vele. A beülőt azonnal átfaragtam, mert kényelmetlen volt nagyon! Alsókart tettem rá, hogy jó legyen a dolog. Mégpedig flyCastelluccio alsókart, és az ehhez tartozó beülőt. Na így használhatóvá vált nagyobb távokra is. 3órát toltam vele és meg se éreztem. Budapest-Kalocsa szembeszélben Mosoly. a 11L ből 3 órát elrepült velem. Szervíz probléma a dekompresszor tisztogatáson kívül semmi sem volt! Műanyag légcsavarral vedd, mert az jó sok mindent kibír. Összefoglalava beülőt lecseréled és egy jó géped lesz.

Szaky
Hozzászólások megtekintése elölről:      
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához       Tartalomjegyzék -> Motorok
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban