Home Private Messages Search
    Főmenü
    Képtár

DSCF0032.jpg

5327 Medien/Media
0 Neu/New

[ Index ]
    Látogatók
Üdvözlet, Vendég

Név:
Jelszó:
(Regisztráció)

Számláló
Összesen

találatot kaptunk az oldal indítása óta:
    Támogató

Kiemelt támogatónk:

SZAQI-2001.

Számítástechnika.

Budakeszi.

Hirdetés
    Hirdetés
Szaky Siklóernyős és Hátimotoros oldala Paragliding Paramotors: Fórum

PHP-Nuke Alapú Weboldal :: Téma megtekintése - ACTION
 Forum FAQ Gy.I.K.  Search Forums Keresés  Members List Felhasználó lista  Usergroups Csoportok  Profile Profil  Üzeneteid olvasásához jelentkezz be Üzeneteid olvasásához jelentkezz be  Belépés Belépés

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához       Tartalomjegyzék -> Ernyők
Szerző Üzenet
szaky
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 5. Hétfő, 8:51 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Srácok én nem bántam meg, hogy megvettem az ACTION-t. Nagyon jól bevált, a hosszú távú paratúráimon.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gabor85
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 4. Kedd, 21:19 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Halihó! segitséget szeretnék kérni! Én is most szeretnék Action ernyőt venni.Ki is néztem egy 27-est.Én 74 kilo vagyok ,sajna nekem is solo 210-es parapowerem van.Kiváncsi vagyok neked hogy vált be főleg az ernyő, és hogy birta a motorod.Lehet egyáltalán használni vele full kigyorsitva? Köszi a segitséget!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szaky.
Vendég

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 26. Hétfő, 13:08 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Szia!

Kicsit megkésve bár de nyugodtan vedd meg az ACTION -t nekem a kis parapowerrel kitűnően ment kitrimmelve is.

Szaky
gabor85
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 23. Hétfő, 21:08 Hozzászólás az előzmény idézésével Vissza az elejére

Halihó! Megvettem azóta az eksönt de sajna kevés hozzá a parapower ezért eladtam. Most épül egy uj simonini mini 2 motor.Jah nekem a 72 kilommal messze nem tudja a sebességi értékeket az ernyő.trimmen ilyen 38akat megy.Na majd hátha jobb lesz a nehezebb motorral
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:      
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához       Tartalomjegyzék -> Ernyők
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban